Projekti za mlade

ŠKOLA LIČNOG RAZVOJA ZA MLADE, Besplatane radionice za mlade tokom leta

ŠKOLA LIČNOG RAZVOJA ZA MLADE, Besplatane radionice za mlade tokom leta

foto: promo

Beogradski CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine posle pet godina ponovo pokreće svoj proznatljiv program, Škola ličnog razvoja, namenjen mladima uzrasta od 18 do 30 godina. Školu ličnog razvoja čini serija od šest visoko interaktivnih radionica kroz koje učesnici jačaju svoje lične snage. Mladi se mogu prijaviti za program u celini ili za pojedinačnu radionicu, a prva se održava 07. jula. 

Škola ličnog razvoja je program u kome je do sada učestvovalo preko 500 mladih. Polaznici ističu da je ovaj program nešto posebno, jer imaju priliku da uče kroz vežbe i igru, od stručnih i pristupačnih predavača, a da se pritom divno zabave i sagledaju sebe „iznutra i spolja“. „Škola ličnog razvoja je prosto nešto što morate doživeti. Atmosfera koja vlada na radionicama vam pomaže da stvarno budete opušteni, svoji, a predavači su tu da vas raspamete načinom na koji učite i razvijate se“, ističe jedna od starih polaznica. Teme radionica su: Emocionalna pismenost, veštine komunikacije, asertivnost, rešavanje konflikata, samoefikasnost, lični identitet.

 „Školu ličnog razvoja je naš zaštitni znak kada su u pitanju besplatni programi za mlade i izuzetno se radujemo što ćemo ovo leto biti u prilici da novih 20 mladih uključimo u program“, ističe Lidija Bukvić iz Cepore. Prijave za program su i dalje otvorene, a zainteresovani mladi se mogu prijaviti preko Ceporinih društvenih mreža. 

Školu ličnog razvoja sprovodi CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine, udruženje koje već 12 godina radi na jačanju emocionalnog i socijalnog razvoja dece i mladih kroz uvek besplatne programe. U njihovim aktivnostima je do sada učestvovalo preko 19.000 mladih. 


Kontakt: Lidija Bukvić, izvršni direktor, 060-56-89-421, lidija.bukvic@cepora.org

Najnovije