Pokreni se

Otvoren poziv za učešće na projektu Umetnički kaleidoskop - Pridruži nam se!

Otvoren poziv za učešće na projektu Umetnički kaleidoskop - Pridruži nam se!

foto: Prormo

Pridruži nam se i zavrti umetnički kaleidoskop!

Voliš da pišeš, fotografišeš, zanima te gluma, voliš muziku ili pevaš, a uz to želiš da se baviš aktivizmom i skrećeš pažnju na društvene izazove u gradu u kome živiš? Umetnički kaleidoskop je pravo mesto za tebe!

Umetnički kaleidoskop ima za cilj da kroz muziku, fotografiju, književnost i glumu mlade ljude podstakne na aktivizam i društveno angažovanje, unapređujući znanja i veštine kroz zajednički rad sa vršnjacima i mentorima. 

Projekat podrazumeva radionice koje će se održavati vikendom, kao i nastavak individualnog i grupnog rada sa mentorima i mentorkama koji imaju dugogodišnje iskustvo u glumi, fotografiji, književnosti i muzici. Nakon mentorskog rada, održaće se završni događaj, odnosno Festival!

Ukoliko si:

●     Mlada osoba (15-19 godina),

●     Zainteresovan/zainteresovana za umetnost,

●     Aktivan/aktivna si u svojoj zajednici ili želiš to da postaneš,

●     Želiš da stičeš nova znanja i veštine,

Prijavi se!

Za sva pitanja možeš nam pisati na umetnickikaleidoskop@gmail.com.

Ukoliko si zainteresovan/na da budeš deo Umetničkog kaleidoskopa, možeš se prijaviti putem sledećeg LINKA. Prijave su otvorene do 30. septembra do 23:59č. 

Izabrani učesnici i učesnice biće obavešteni o rezultatima prijava najkasnije do 11. oktobra do 17č.

„Udruženje RESEKO pokrenulo je projekat pod nazivom Umetnički kaleidoskop u okviru BOLD programa. BOLD program sprovode Ambasada Sjedinjenih Američkih država u Srbiji i Asocijacija za Afirmaciju kulture ASK. Proizvedeni sadržaj i stavovi izrečeni u okviru projekta su isključiva odgovornost nosioca projekta.“

Najnovije