Mingl kutak

Baby Lasagna - Momak koji osvaja srca

Baby Lasagna - Momak koji osvaja srca

foto: Nemanja Đorđević

Beograd noću – mesto gde počinju avanture. Ovo veče predviđeno je za Dom omladine. Iz pravca Voždovca uputili smo se ka centru, stajalište Terazije, kako bismo kroz Nušićevu ulicu i podzemni prolaz kod Muzeja iluzija izašli kod Doma.

Destinacija ispred koje se našla raznolika publika, mnogi sa majicom na kojoj piše „Baby Lasagna“ – time je jasno gde se upućujemo.

Petak, 27. septembar i subota, 28. rezervisani su za nastupe u Domu omladine u Beogradu, a put ka centru sve je jasnije prikazivao koliko je „napeto“ i koliko ljudi dolazi da vidi hrvatsku evrovizijsku zvezdu.

Momak koji voli mačke, hiperaktivan je, širi ljubav i pun je empatije, spremio je dobru energiju za beogradsku publiku – a među publikom, od pet do 55 godina. 

Miljenik evrovizijske publike Baby Lasagna, održao je dva koncerta u Domu omladine u Beogradu, a iza sebe ostavio je publiku preplavljenu emocijama. Momak koji je oduševio fanove izvođenjem svojih pesama, među kojima su se našle i one neobjavljene.

Dom omladine imao je već puno ljudi, s obzirom da su se u istom danu našla dva nastupa, ali je veliki deo posetioca jedva dočekao mladog Lasagnu.

Deca koja svakodevno pominju kako jedva čekaju da mu bace plišane igračke, uslikaju se s njim i zauzmu mesta u prvim redovima do bine.

Ulaz za novinare bio je jednostavan protokol, dok je za one s kartama, proces bio malo komplikovaniji, ali svakako dovoljno brz da se na vreme zauzmu pozicije.

Vriska, cika, ljubav, suze, smeh, skokovi,...to su neke reči kojima bismo opisali koncert Baby Lasagne.

Poseban trenutak nastupio je nakon izvođenja evrovizijske „Rim Tim Tagi Dim“, kada su ovacije publike trajale gotovo minut, što je Baby Lasagnu dovelo skoro do suza.

U trenutku kada je započeo „pripremu“ za ovu numeru, svima je zatražio da se opuste, ugase telefone i kamere i prepuste se ritmu i – skaču. Dirnut reakcijom, podelio je svoje emocije sa publikom: „Pričao sam sa verenicom kako će koncerti u Beogradu biti jedni od najboljih, i stvarno je tako bilo.“

Uz gromoglasne aplauze, Baby Lasagna je neizmerno bio zahvalan Beogradu.

Od prvih taktova do poslednje pesme, publika je skakala i pevala, potpuno obuzeta zaraznom energijom koja je prožimala svaki deo sale. Fanovi su neprestano bacali poklone na binu, među kojima su se našli plišane mačke i heklani miljei, dok su se u publici našle i ogromne izrađene fotografije Baby Lasagne u prirodnoj veličini koji su dodatno doprineli atmosferi.

Neprestano su ga dozivali, želeli da se pozdrave, davali mu telefone kako bi fotografisao...

Iznenađenje je bila starija publika koja je bila tako mlada na nastupu – skakutali su, smejali se i glasno vikali kao deca i mladi koji su se pribili uz ogradu kod bine.

Baby Lasagna je koncert obe večeri otvorio još neobjavljenom pesmom „Hypocritical“, nakon koje je usledio hit „IG Boy“. Momak koji je sve vreme igrao, veselio se i pevao svojoj publici, čitav bend savršeno usklađen, a opet svima i dalje neverovatno kojom brzinom je prirastao srcu ljudima ne kao pevač i predstavnik Hrvatske na Evroviziji, već kao jedan prizeman i staložen momak koji širi samo ljubav, mir i pozitivu.

Baby Lasagni poručujemo – dobro došao u naš veliki Beograd i nadamo se tvojim nastupima i u narednom periodu.

 

Autorka: Isidora Martać

 

Najnovije