Dođi

POVRATAK ROKA NA VELIKA VRATA, BENDOMANIJA - Prva, prava borba bendova na našim prostorima!

POVRATAK ROKA NA VELIKA VRATA, BENDOMANIJA - Prva, prava borba bendova na našim prostorima!

foto: promo

Spremite svoje receptore za dobru muziku, jer će je u Beogradu ovih dana i te kako biti!

Studenti prve godine Katedre za Menadžment i produkciju radija, pozorišta i kulture Fakulteta dramskih umetnosti odlučili su da akademsku godinu privedu kraju na neuobičajen način!

14. juna u Fest Klubu odigrava se prva prava borba bendova na našim prostorima - Bendomanija!

Gitare će ukrstiti mladi i talentovani muzičari, izvodeći autorske i zadate pesme pop/rok žanra, dok će o najboljem odlučivati žiri i publika.

Četiri benda su se našla u selekciji Bendomanije: Djirika band, Sky Hook, Jutarnji program i Sample text. Ovi mladi umetnici su se svojim dosadašnjim uspesima upisali među najzapaženije pop/rok sastave, a upravo su tako privukli pažnju organizatora Bendomanije.

Producenti Tijana Matić, Bjanka Badovinac, Marija Vasiljević i Arsenije Čavić opisuju Bendomaniju kao njihov način da doprinesu promociji i vidljivosti mladih autora, te su čitav projekat sa uživanjem radili, potpisavši se kao koselektori i producenti. Takođe, oni veruju da ne postoji dovoljno događaja i inicijativa koje bacaju svetlo na kvalitetne autore i njihovu muziku, tako da na ovaj način žele i nastoje da to promene.

Najnovije