UG I ja se pitam i Centar za Edukaciju i razvoj – osnivač regionalnog portala Jugmedia: Mladi u akciji

Projekta Mladi u akciji za cilj ima uključivanje mladih u procese donošenja odluka kao i povećanje nivoa informisanosti građana o problemima i potrebama mladih na jugu Srbije. 

Udruženje građana I ja se pitam i medijski portal Jugmedia žele da stvore uslove za učešće mladih u društvenom/građanskom životu, kao i da se poveća vidljivost tema o problemima i potrebama  mladih na teritoriji grada Leskovca.

Udruženje I Ja se Pitam je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti razvoja građanskog društva, demokratije, kulture življenja i vladavine prava. Ciljevi udruženja su uspostavljanje principa odgovornosti u društveno političkom životu; podsticanje i promocija transparentnosti organa vlasti i političkih aktera; edukacija i jačanje građanskog aktivizma, sa posebnim osvrtom na mlade; promocija vrednosti demokratskog društva i ljudskih prava; podsticanje pozitivnog društvenog, političkog i ekonomskog ambijenta u zajednici; promocija pravnog sistema; osnaživanje demokratskih institucija; borba protiv korupcije; promocija Evropskih standarda; briga o životnoj okolini.

Jugmedia je objektivni medijski portal za građane na prostoru juga Srbije. Ovaj portal teži konstantnom  unapređenju medijskog sadržaja, kao i unapređenju društvenih mreža putem video priloga i video emisija.